Sajam Growing Up kao priprema za novu školsku godinu

Sajam Growing Up kao priprema za novu školsku godinu

Sajam za djecu i roditelje »Growing Up« održat će se na Zagrebačkom velesajmu, od 6. do 8. rujna, uoči početka školske godine (9. rujna).

U tri dana sajma djece će moći sudjelovati u robotičkim lego radionicama i drugim kreativnim radionicama, pratiti nastupe dječjih zborova i plesnih skupina, a tu su još i krav-maga, bowling, softball te drugi zanimljivi sadržaji koji čekaju djecu.

Kada je riječ o stručnom dijelu sajma, roditelji, učitelji i odgajatelji će moći doznati što je to terapija igrom, mindfulness, prirodno roditeljstvo, kako aromaterapijom otkloniti uobičajene smetnje kod djece, kako urediti dječju sobu po principima feng shui-a i još štošta drugo. Održat će se stručni skup o upotrebi asistivne tehnologije u sustavu obrazovanja i nastave, na kojem će se posjetitelji upoznati s najnovijim uređajima i aplikacijama osmišljenima i razvijenima za djecu s teškoćama.

Trudnice čeka posebna poslastica: Čarolija trudnoće by Vježbaonica s korisnim i zanimljivim informacijama o trudnoći, porodu i bebama.

Ulaz na sajam Growing Up i parkiranje oko Velesajma su besplatni. (ZG-m)