S panoramskog kotača pružat će se veličanstven pogled na Zagreb

S panoramskog kotača pružat će se veličanstven pogled na Zagreb

(Snimila čitateljica)

Na Trgu dr. Franje Tuđmana podignuta je konstrukcija panoramskog kotača Zagreb Eye, koji mediji opisuju kao najveću atrakciju ovogodišnjeg zagrebačkog Adventa. Slijedi još montaža 24 poluzatvorenih kabina s kojih će pružati veličanstven pogled na grad Zagreb. Naime, kotač je visok 36 metara.

U svakoj kabini moći će sjediti maksimalno 5 osoba, dok je ukupan kapacitet panoramskog kotača 120 osoba. U dva kruga vožnje koja će trajati otprilike 10 minuta, zainteresirani će imati priliku uzdići se iznad grada Zagreba i uživati u pogledu.

Spomenimo da je Winterland na Trgu dr. Franje Tuđmana nova adventska lokacija na kojoj će se tijekom Adventa nuditi sadržaji za djecu i tinejdžere, ali i sve one željne adrenalina. Na lokaciji će biti čak 22 naprave, od kojih neke od njih po prvi puta dolaze u Zagreb. Od Rangera do Sky Flayer-a, letećeg tepiha, piratskog broda do naprava za najmlađe posjetitelje, kao što su: Bungee jumping, trampolin i labirint. Uz to, na dječjoj pozornici svaki vikend će se održavati programi besplatnih predstava i radionica za najmlađe.

(Snimila čitateljica)

(ZG-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni