Ružica Rašperić – dobitnica godišnje turističke nagrade

Ružica Rašperić – dobitnica godišnje turističke nagrade

Na Danima hrvatskoga turizma, koji se održavali u četvrtak Malom Lošinju, dodijeljene su ovogodišnje hrvatske turističke nagrade.

U kategoriji Čovjek – ključ uspjeha, nagradu za djelatnika godine u sustavu turističkih zajednica dobila je direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije mr. sc. Ružica Rašperić. U kategoriji Destinacija godine, Grad Samobor jedna je od tri najuspješnije destinacije kontinentalne Hrvatske (prvo mjesto osvojio je Grad Osijek).

Projekt godišnje turističke nagrade provode Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora s ciljem daljnjeg poticanja konkurentnosti, inovativnosti i svijesti o održivom razvoju te podizanju kvalitete usluga i proizvoda u turističkom sektoru. (ZG-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t