Rukometaši kod gradonačelnika

Rukometaši kod gradonačelnika

Odlučeno je da će se za nadolazeće utakmice animirati i zagrebačke škole, odnosno učenici za praćenje uspjeha rukometaša Prvog plinarskog društva Zagreb

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u ponedjeljak je primio je vodstvo rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb, predvođeno predsjednikom Izvršnog odbora kluba Mladenom Vedrišem i direktorom Antom Ančićem.

Na sastanku u Gradskoj upravi bilo je riječi o uspjesima i problemima Kluba, a gradonačelnik je posebno naglasio da bi poslovanje RK Zagreb (PPD Zagreb) trebao biti putokaz i drugim klubovima u značajnom smanjivanju troškova koji nisu išli na uštrb sportskih uspjeha.

Klub je dobio apsolutnu podršku gradonačelnika u financijskim planovima i u planovima korištenja sportskih objekata za potrebe treninga svih selekcija i natjecanja. Odlučeno je da će se za nadolazeće utakmice animirati i zagrebačke škole, odnosno učenici za praćenje ovog najtrofejnijeg zagrebačkog rukometnog kluba koji svojim uspjesima promiče Zagreb i Hrvatsku na puno širem planu od sporta. (zagreb.hr/zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni