Rok za prijavu ekipa na turnir “Modri lavovi“ produžen je do 24. travnja

Rok za prijavu ekipa na turnir “Modri lavovi“ produžen je do 24. travnja

Svi će sudionici turnira imati priliku upoznati igrače prve momčadi Dinama, posjetiti maksimirski stadion te osvojiti lijepe i vrijedne nagrade

Dinamo u suradnji sa Zagrebačkim Školskim Športskim Savezom drugu godinu za redom organizira turnir “Modri lavovi“ za učenike 5., 6. i 7. razreda osnovnih škola koji će biti održan tijekom svibnja i lipnja.

Rok za prijavu je 24. travanj, a 16 će se ekipa imati priliku boriti za titulu najbolje nogometne momčadi osnovnih škola Zagreba.

Uz upoznavanje drugih učenika, druženje s vršnjacima, prilike za igranje nogometa na trening terenima Dinamova kompleksa kod stadiona Maksimir, svi će sudionici turnira imati priliku upoznati igrače prve momčadi Dinama, posjetiti maksimirski stadion te osvojiti lijepe i vrijedne nagrade, poručuju iz kluba.

Svaka škola može prijaviti jednu momčad koja može imati maksimalno 16 igrača. Nakon zatvaranja prijava, Dinamo i Savez obavijestit će u osnovne škole koje su ušle u 16 škola koje će biti sudionici drugog izdanja turnira ”Modri lavovi”. (zg-m)

Prijaviti se možete putem ovog linka.

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni