Revija tradicijske odjeće

Revija tradicijske odjeće

Izbor će se održati 28. lipnja u Tomislavgradu, a na njemu će se predstaviti 27 djevojaka iz 21 države. Organizatori ovog izbora su Udruga za očuvanje i promicanje hrvatske tradicijske kulturu u Bosni i Hercegovini Stećak i Hrvatska matica iseljenika iz Zagreba. Cilj ovog izbora je povezivanje Hrvata iz cijeloga svijeta i promicanje zajedničke tradicijske kulture.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je jučer na jezeru Bundek sudionike Revije tradicijske odjeće i izbora najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji izvan Republike Hrvatske.

Revija i izbor će se održati 28. lipnja u Tomislavgradu, a na njemu će se predstaviti 27 djevojaka iz 21 države. Organizatori ovog izbora i revije su Udruga za očuvanje i promicanje hrvatske tradicijske kulturu u Bosni i Hercegovini Stećak i Hrvatska matica iseljenika iz Zagreba. Cilj ovog izbora je povezivanje Hrvata iz cijeloga svijeta i promicanje zajedničke tradicijske kulture.

Priredba će se održati pod pokroviteljstvom Državnog ureda za Hrvate izvan RH i općine Tomislavgrad i uz pomoć Vlade Herceg-bosanske županije.

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni