Reorganiziran autobusni promet u Sesvetama

Reorganiziran autobusni promet u Sesvetama

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima je u petak pustio u promet novu autobusnu liniju zbog koje su napravljene izmijene autobusne linija , a prema zahtjevu Gradske četvrti Sesvete, na način da linija 271 prometuje na relaciji Dubec – Sesvete –Glavnica Donja, linija 272 na relaciji Dubec – Sesvete – Moravče i linija 264 na relaciji Dubec – Sesvete – Jesenovec.

Među prvim putnicima bio je i gradonačelnik Bandić koji je izrazio zadovoljstvo reorganiziranim linijama te zahvalio svima koji su sudjelovali u ovoj inicijativi.

Ljuba Žgela, voditeljica podružnice ZET-a istaknula je kako je ZET zajedno sa Gradskom četvrti uskladio sve polaske prema potrebama stanovnika, djece koja idu u školu, itd. »Danas umjesto dvije kružne imamo tri odvojene linije, koje prometuju na relaciji Dubec – Jesenovec, Dubec – Glavnica Donja i Dubec – Moravče«, objasnila je.

»Prije godinu dana sam predložio razdvajanje i uspostavu novih, odvojenih autobusnih linija, i zajedno sa predsjednicima Mjesnih odbora i ostvarili, rekao je predsjednik Vijeća gradske četvrti Sesvete Dražen Markota. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni