Rekonstrukcija Zagrebačke ulice u Velikoj Gorici

Rekonstrukcija Zagrebačke ulice u Velikoj Gorici

„Ovi radovi će sigurno stvoriti gužvu u prometu osobnim automobilima, ali i autobusima koji prometuju na relaciji Velika Gorica – Zagreb. Građane molim za razumijevanje i strpljenje, a oni koji putuju osobnim automobilima mogu koristiti alternativne pravce kroz naselja Gradići i Donja Lomnica, a mogu koristiti Istočnu obilaznicu koja je sada u punoj funkciji.“

Dugoočekivana rekonstrukcija Zagrebačke ulice od Velike Gorice do Velikog Polja započela je danas. Tijekom rekonstrukcije narednih 30 dana promet će se odvijati otežano, a Hrvatske ceste mole građane za razumijevanje i strpljenje.

„Ovi radovi će sigurno stvoriti gužvu u prometu osobnim automobilima, ali i autobusima koji prometuju na relaciji Velika Gorica – Zagreb. Građane molim za razumijevanje i strpljenje, a oni koji putuju osobnim automobilima mogu koristiti alternativne pravce kroz naselja Gradići i Donja Lomnica, a mogu koristiti Istočnu obilaznicu koja je sada u punoj funkciji. Znam da će biti nervoze i gužvi, ali siguran sam kad se rekonstrukcija završi da ćemo svi biti zadovoljni jer će prometnica koja povezuje Veliku Goricu i Zagreb biti u potpunosti obnovljena, a time i sigurnija za promet“, rekao je gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić.

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni