Rekonstrukcija rotora u Remetincu započinje najkasnije u travnju

Rekonstrukcija rotora u Remetincu započinje najkasnije u travnju

Rekonstrukcija rotor u Remetincu, crne točka zagrebačkog prometa mogla bi započeti u veljači ili najkasnije u travnju 2018. godine, najavio je gradonačlenik Milan Bandić.

»Izlicitirana cijena je 225 milijuna kuna, mislim da ćemo dobiti preko 160 milijuna kuna iz europskih sredstava putem agencije i našeg Ministarstva prometa. Pregovori su u tijeku i skoro 80 posto te investicije će se pokriti nepovratnim sredstvima Europske unije«, rekao je Bandić, a prenosi Zagrebancija.com.

Ponudu za izvođenje radova dostavilo je šest izvođača, od kojih je jedna odabrana, no tri su kandidata uložila žalbu na natječaj pa se ovom stvari sad bavi drugostupanjska komisija.

Gradonačelnik kaže kako bi »optimistički gledano« radovi mogli započeti u veljači, dok je kao »pesimističku« varijantu naveo travanj.

»Radi se o izuzetno velikoj investiciji za koju se javilo šest ponuđača, peti po redu je dobio jer je imao kompletnu dokumentaciju. Troje kandidata se žali, ali drugostupanjska komisija u pravilu potvrdi ono što naš ured za javnu nabavu predloži, poštujući proceduru i zakon«, rekao Bandić. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni