Rekonstruirano križanje u Vrapču pušteno u promet

Rekonstruirano križanje u Vrapču pušteno u promet

Radovi na projektu koji bi trebao smanjiti gužve na zapadnom dijelu grada vrijedni 11 milijuna kuna trajali su mjesec i pola dana

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, danas je pustio u promet rekonstruirano raskrižje Ilica – Aleja Bologna – ulica Majke Terezije i autobusni terminal ZET-a, kao i križanje Bolnička ulica – Vrapčanska aleja – ulica Majke Terezije. Riječ je o projektu sanacije, asfaltiranja i postavljanja prometne signalizacije, vrijednom gotovo 11 milijuna kuna.

»Ovdje se zadnjih mjesec i pol intenzivno radilo na tome da u roku završimo s radovima na uređenju tri raskrižja koja će uvelike smanjiti gužve u ovom dijelu grada«, rekao ja gradonačelnik Bandić, zaključivši kako će se u naredna dva dana sanirati manji nedostaci.

Pročelnik Gradskog ureda za prostorno uređenje Dinko Bilić naglasio je kako kolnik u Aleji Bologna, u zoni raskrižja proširen za dodatni lijevi trak iz pravca zapada te dodao da je postojeće autobusno stajalište uređeno s četiri perona i 25 parkirnih mjesta.

Predsjednik GČ Podsused – Vrapče Dubravko Peroš zahvalio je gradonačelniku na ovom rješenju koji će, istaknuo je, značiti puno za bolju protočnost prometa u ovom dijelu Grada. (zagreb.hr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni