Regulacija javnog prijevoza na blagdan Velike Gospe

Regulacija javnog prijevoza na blagdan Velike Gospe

Uz nekoliko promjena u autobusnim linijama u javnom prijevozu će se primjenjivati nedjeljni vozni red

Na blagdan Velike Gospe, u subotu, 15. kolovoza, u tramvajskom i autobusnom prometu primjenjivat će se nedjeljni vozni red.

Tijekom proštenja koje se tradicionalno na blagdan Velike Gospe, 15. kolovoza, održava ispred crkve u Stenjevcu i u svetištu Majke Božje Remetske, autobusi na linijama 119 Črnomerec – Podsused most, 146 Črnomerec – Malešnica – Jankomir i 203 Svetice – Vinec – Krematorij vozit će izmijenjenim trasama, javljaju iz ZET-a.

Autobusi na liniji 119 vozit će u petak, 14. kolovoza, u poslijepodnevnim satima te u subotu, 15. kolovoza do večernjih sati, redovnom trasom do raskrižja Ilice i Vrapčanske ceste, te nastaviti do Podsuseda Alejom Bologne, umjesto Samoborskom cestom.

Autobusi na liniji 146 vozit će petak, 14. kolovoza, u poslijepodnevnim satima, te u subotu, 15. kolovoza do večernjih sati, redovnom trasom, ali skraćeno do raskrižja Ulice I. B. Mažuranić i Stenjevečke ulice (rotor). Ulazno-izlazno stajalište bit će u Ulici I. B. Mažuranić poslije okretanja autobusa na rotoru, u smjeru grada.

Autobusi na liniji 203 vozit će 15. kolovoza od 9 sati ujutro do večernjih sati skraćeno, samo do Vinca.

Autobusi na linijama 172 Zagreb (Črnomerec) – Zaprešić, 176 Zagreb (Črnomerec) – Gornja Bistra i 177 Zagreb (Črnomerec) – Poljanica – Gornja Bistra tijekom dana zaustavljat će se na stajalištu Gospodska, u oba smjera. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni