Reciklažno dvorište Klara započelo sa radom!

Reciklažno dvorište Klara započelo sa radom!

Zagrebački holding javlja, kako je Reciklažno dvorište Klara, na adresi Sisačka cesta br. 10 u ponedjeljak 4. rujna 2017. godine  započelo s radom. Pozvali su sugrađane da razvrstavaju otpad u kućanstvu i da ga donesu  u trenutno najveće reciklažno dvorište u gradu Zagrebu.

Otpad iz kućanstava zaprimaju bez naknade, a u reciklažnom dvorištu građani mogu predati čak do 30 različitih vrsta, kao što su primjerice: otpadni papir i karton, metal i metalnu ambalažu,  staklo i staklenu ambalažu,  ambalažu od plastike i drugu otpadnu plastiku,  odjeću i druge tekstilne predmete,  krupni (glomazni) otpad,  građevinski otpad,  jestiva ulja i masti,  boje,  ljepila, smole,  deterdžente,  lijekove,  baterije i akumulatore,  fluorescentne cijevi, električnu i elektroničku opremu i druge vrste otpada…

Nadodaju, kako izbjegavanje i smanjivanje nastajanja otpada te odvojeno skupljanje različitih vrsta recikliranog otpada uvelike pridonosi rješavanju problema otpada. Radno vrijeme Reciklažnog dvorišta je od ponedjeljka do petka od  6.30 do 20.00 sati, subotom od 5.00 do 00.00, te nedjeljom od 8.00 do 22.00 sata.  (Zg magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni