Razvojna agencija Zagreb poziva studente u svijet poduzetništva

Razvojna agencija Zagreb poziva studente u svijet poduzetništva

Najbolji tim će dobiti mogućnost predinkubacije u Tehnološkom parku Zagreb koja uključuje radni prostor te usluge poslovnog savjetovanja, mentorstva, umrežavanja i edukacije u periodu od 6 mjeseci, protuvrijednost nagrade iznosi 15 000 kn

S obzirom na sve veće potrebe za razvojem poduzetništva među studentskom populacijom Razvojna agencija Zagreb poziva sve studente na području grada Zagreba da svojom inovativnošću kroz pisanje poslovnog plana postanu poduzetnici.

Studenti se mogu prijaviti na natjecanje u sklopu projekta “Postani/ostani poduzetnik (POP) – promocijom poduzetništva i uzajamnim učenjem do razvoja poduzetništva na području grada Zagreba”. Prijave su otvorene do 14.1.2016., detaljne informacije o otvorenom natječaju potražite na web stranici Razvojne agencije.

Nakon prikupljenih prijava mentorski tim će evaluirati i odabrati timove koji nastavljaju s natjecanjem. Odabrani timovi nastavljaju razvoj svojih poslovnih planova uz mentorsku podršku, a najboljim timovima su namijenjene nagrade.

Najbolji tim će dobiti mogućnost predinkubacije u Tehnološkom parku Zagreb koja uključuje radni prostor te usluge poslovnog savjetovanja, mentorstva, umrežavanja i edukacije u periodu od 6 mjeseci, protuvrijednost nagrade iznosi 15 000 kn.

Cilj projekta je uspješno promovirati mogućnosti za ulazak i ostanak u poduzetništvu na području Grada Zagreb kroz učenje za poduzetništvo i kampanje za promociju studentskog i start up poduzetništva te učenja za isto.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a više informacija o projektu i uvjetima natječaja potražite na www.raza.hr. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni