Razmjena iskustava u radu

Razmjena iskustava u radu

Ona je izvjestila članice kako se trenutačno kontaktira bečko povjerenstvo za ravnopravnost spolova, kako bi povjerenstva izmjenila međusobna iskustva u radu. Predsjednica Povjerenstva je podsjetila članice kako će se ovu subotu 4. listopada, održati humanitarna akcija Dan ružičaste vrpce tijekom koje će se dati podrška oboljelima od raka dojke, ali i obiteljima koje su izgubile svoje najmilije zbog ove bolesti.

Na današnjoj sjednici Povjerenstva za ravnopravnost spolova Gradske skupštine Grada Zagreba predsjednica Povjerenstva Margareta Mađerić izvjestila je članice kako je u planu organizacija konferencije na kojoj bi se raspravljalo o razvoju gospodarstva s posenim naglaskom na poticanje ženskog poduzetništva. „Biti će to na Veleučilištu VERN, a osim profesora s tog fakulteta želja nam je pozvati i neke žene poduzetnice koje bi govorile o svom iskustvu rada i poteškoćama na koje nailaze. Razmislite o temi i slobodno javite ukoliko imate prijedloge i teme o kojima bismo mogli raspravljati“, rekla je Mađerić.

Ona je izvjestila članice kako se trenutačno kontaktira bečko povjerenstvo za ravnopravnost spolova, kako bi povjerenstva izmjenila međusobna iskustva u radu. Napomenula je kako je to jako bitno s obzirom na činjenicu kako bečko povjerenstvo djeluje puno duže od zagrebačkog. Predsjednica Povjerenstva je podsjetila članice kako će se ovu subotu 4. listopada, održati humanitarna akcija Dan ružičaste vrpce tijekom koje će se dati podrška oboljelima od raka dojke, ali i obiteljima koje su izgubile svoje najmilije zbog ove bolesti. Humanitarnu akciju organizira udruga Europa Donna Hrvatska, a cilj je prikupljanje sredstava za kupnju aparata za interoperativno zračenje.

Glasovima većine članica, Povjerenstvo je prihvatilo Prijedlog polugodišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Grada Zagreba za 2014. godinu.

(zg-magazin)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni