Razgledajte Zagreb s turističkim vodičem

Razgledajte Zagreb s turističkim vodičem

Razgledi su besplatni, a svaki sudionik dobiva na dar licitarsko srce

Turistička zajednica grada Zagreba, u suradnji s partnerima, daruje svim sugrađanima i posjetiteljima besplatne razglede grada povodom obilježavanja Dana grada Zagreba. Tako će se, 31. svibnja, održati besplatni razgledi prema terminima kako slijedi:

  • 10:00, 16:00 i 18:00 sati – klasični pješački razgled grada na hrvatskom jeziku
  • 11:00 sati – klasični pješački razgled grada na engleskom jeziku
  • 12:00 i 16:00 sati – Meštrovićev Zagreb, tematski pješački razgled na hrvatskom jeziku

Polasci su predviđeni ispred Turističkog informativnog centra na Trgu bana Jelačića, a svaki sudionik dobiva licitarsko srce na dar.

Također, Grad Zagreb će, u suradnji s TZGZ, građanima i posjetiteljima našeg grada darovati kružne vožnje turističkim autobusom ZET-a. Svi zainteresirani će moći izabrati vožnju na Crvenoj ili Zelenoj liniji, a vremena polaska su kako slijedi:

  • Crvena linija: 10:00, 12:00, 14:00 i 16:00 sati
  • Zelena linija: 10:00, 12:00 i 15:00 sati

Besplatne karte za kružne vožnje turističkim „cabrio“ autobusom moći će se preuzeti u TIC-u na Trgu bana Josipa Jelačića, a polasci su iz Bakačeve ulice. Broj karata je ograničen kapacitetom turističkog autobusa i iste su dostupne za preuzimanje od srijede, 30. svibnja 2018., od 9:00 sati pa do podjele ukupne količine raspoloživih karata.

Podsjećamo, na Dan grada Zagreba, održat će se prigodna Smjena straže počasne satnije Kravat pukovnije, a svoju sezonu počinje i interaktivni razgled Tajne Griča. Za vikend kreću i brojna druga događanja kao što su: Ljeto u MSU, Zagrebački piknik u Maksimiru, #WeLoveSound, itd. Detaljnije informacije dostupne su na poveznici: http://www.infozagreb.hr/novosti/dan-grada-zagreba-5b06b0f489204 (ZG-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni