Rasprodan koncert Prljavaca na Šalati

Rasprodan koncert Prljavaca na Šalati

Prva postaja Prljavog kazališta u sklopu njihove Pantastic turneje, zagrebačka Šalata, rasprodana je do posljednjeg mjesta. Prljavci su još jednom dokazali kako posebna veza između njih i njihove publike ne blijedi ni nakon gotovo 40 godina te ove subote svim fanovima pripremaju noć za pamćenje.

Subota 30. svibnja dan je za Prljavce i njihove fanove. Dugo očekivanu Pantastic turneju u čast 25 godina od „zabranjenog koncerta“, dečki iz Dubrave započinju na najbolji mogući način – rasprodanim koncertom u svom gradu, gradu u kojem je sve počelo. Ranije istog dana, u 11 sati na Trgu bana Jelačića, Prljavci će dočekati Zagrepčane i njihove goste u intimnijoj i opuštenijoj atmosferi gdje će dijeliti autograme te se fotografirati i družiti s fanovima.

Ove subote ponajveći rock bend ovih prostora na prepunoj će sa svojim vjernim fanovima stvoriti neka nova sjećanja. Šalatom će se zaoriti stari hitovi, ali i nove, još nepredstavljene pjesme, čije vrijeme tek dolazi. Sve to garantira da će prvi Pantastic koncert biti koncert za pamćenje, a ništa manje ne očekuje se ni od ostatka turneje. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni