Rasprodaja CD-a i ploča u Dallasovoj prodavaonici u Tkalči

Rasprodaja CD-a i ploča u Dallasovoj prodavaonici u Tkalči

U prodavaonici Dallas Music Shopa, u Tkalčićevoj 7 u tijeku je rasprodaja nosača zvuka, zbog zatvaranja poslovnice. Rasprodaja će trajati do kraja prosinca kada prodavaonica prestaje raditi. U međuvremenu svi CD-i moći će se kupiti po cijeni od 20 kuna, dok će se vinil ploče prodavati u pola cijene, kao i sve majice koje su u ponudi.

Nosači zvuka i majice se mogu kupiti jedno gotovinom, a radno vrijeme tijekom rasprodaje je svakim radnim danom od 9:00 do 16:00, subotom od 9:00 do 14:00 sati, a nedjeljom je prodavaonica zatvorena.

Možda je ovo prilika za nabavku dobreog poklona za »pod bor« po pristupačnim cijenama. (zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t