Raspored predavanja u sklopu projekta “Zagreb bez ambrozije”

Raspored predavanja u sklopu projekta “Zagreb bez ambrozije”

Grad Zagreb, Gradski ured za zdravstvo i Služba za mjesnu samoupravu u okviru projekta „Zagreb bez ambrozije“ organiziraju edukativna predavanja na temu ambrozije i peludnih alergija prema sljedećem rasporedu:

  • 28. svibnja 2018. u 17.00 sati u Gradskoj četvrti Podsused-Vrapče i Stenjevec, Područni ured Susedgrad, u dvorani u prizemlju, Sigetje 2, predavanje će održati prim. dr. sc. Marinko Artuković, dr. med., ravnatelj Specijalne bolnice za plućne bolesti i prof. dr. sc. Asja Stipić Marković, dr. med., predsjednica Hrvatskog društva za alergologiju i kliničku imunologiju.
  • 29. svibnja 2018. u 17.00 sati u Gradskoj četvrti Gornji grad – Medveščak, u prostoru Mjesnog odbora „August Cesarec“, Tkalčićeva ulica 33, predavanje će održati Ivana Portolan Pajić, dr. med., zamjenica Pročelnika Gradskog ureda za zdravstvo i mr. sc. Alma Rožman, dr. med., ravnateljica Poliklinike za bolesti dišnog sustava.
  • 29. svibnja 2018. u 18.00 sati u Gradskoj četvrti Sesvete: Sesvete, Trg Dragutina Domjanića 6, I . kat, ,,Plava dvorana”, predavanje će održati dr. sc. Ivana Hrga, dipl. ing., voditeljica Odjela za životni i radni okoliš Službe za zaštitu okoliša i zdravstvenu ekologiju Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“.

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni