Raspisan natječaj za izbor predsjednika i članova Uprave Zagrebačkog holdinga

Raspisan natječaj za izbor predsjednika i članova Uprave Zagrebačkog holdinga

Od kandidata za predsjednika Uprave Zagrebačkog holdinga očekuje se da imaju visoku stručnu spremu, pet godina radnog iskustva na rukovodećim pozicijama u velikim gospodarskim subjektima i 15 godina radnog iskustva

Predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga po prvi će puta biti biran javno, putem javnog natječaja. Naime, Grad Zagreb je u ponedjeljak na svojim službenim stranicama objavio natječaj za izbor i imenovanje predsjednika Holdinga, kao i četiri člana Uprave – za Javnu nabavu, Komunalne usluge, Financije i za Pravne poslove. Natječaj je otvoren do 19. siječnja.

Od kandidata za predsjednika Uprave Zagrebačkog holdinga očekuje se da imaju visoku stručnu spremu, pet godina radnog iskustva na rukovodećim pozicijama u velikim gospodarskim subjektima i 15 godina radnog iskustva. Prednost imaju kandidati s izvrsnim znanjem engleskog jezika, naprednim znanjem rada na računalu, izvrsni u organizaciji, s iskustvom u izradi i implementaciji poslovne strategije, a poželjne su i izvrsne komunikacijske vještine.

Visoka stručna sprema, pet godina radnog iskustva na rukovodećim pozicijama u velikim subjektima i 10 godina radnog iskustva, izvrsno znanje engleskog jezika te napredno znanje rada na računalu traži se i za kandidate za članove Uprave Holdinga.

Predsjednik i Članovi Uprave Zagrebačkog holdinga imenuju se na četiri godine. Za provedbu natječaja Zagrebački holding je angažirao agenciju koja se bavi posredovanjem pri zapošljavanju.

Podsjetimo, bivši predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Slobodan Ljubičić, osumnjičen u aferi Agram, svoju je ostavku podnio u listopadu prošle godine. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni