Raspisan natječaj ua tri člana Uprave ZGH

Raspisan natječaj ua tri člana Uprave ZGH

Gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević i njegovi zamjenici Danijela Dolenec i Luka Korlaet danas su, kao Skupština Zagrebačkog holdinga d.o.o., donijeli odluku o raspisivanju natječaja za izbor tri člana Uprave Zagrebačkog holdinga, na mandat od četiri godine.

Gradonačelnik Tomašević je prilikom raspisivanja natječaja istaknuo kako Zagrebački holding kroz sljedeće četiri godine očekuje veliki zadatak povećanja učinkovitosti i smanjivanja troškova.

Poručio je kako se od kandidata koji se planiraju javiti na natječaj očekuje da su iznimno motivirani i spremni dati svoj doprinos i ponuditi inovativna rješenja u skladu s vizijom Zagreba kao zelenijeg, transparentnijeg i učinkovitijeg grada.

»Kako smo ranije i najavljivali, doista želimo vidjeti najbolje ljude na ovim mjestima, zbog čega pozivam sve kvalificirane i motivirane da se jave na natječaj«, istaknuo je Tomašević.

Osim uvjeta propisanih člankom 239. stavak 2. Zakona o trgovačkim društvima kandidat treba imati završen diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij ili s njim izjednačen studij odgovarajuće struke Traži se i najmanje deset godina radnog iskustva na poslovima koji zahtijevaju odgovarajući stupanj stručne spreme te najmanje pet godina radnog iskustva na rukovodećim pozicijama u upravljanju trgovačkim društvima i/ili drugim pravnim osobama u području financija, restrukturiranja, komunalnih usluga ili IT sektora.

Kandidat u svojoj prijavi treba priložiti i prijedlog programa razvoja Holdinag.

Natječaj je objavljen danas na internet stranicama Grada Zagreba www.zagreb.hr  i Zagrebačkog holdinga na www.zgh.hr, te se na tim adresama može pronaći i popis sve dokumentacije koju valja priložiti prijavi koju kandidati i kandidatkinje trebaju poslati do 12. srpnja 2021. (ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni