Raskopavaju novoizgrađeni rotor na Britancu

Raskopavaju novoizgrađeni rotor na Britancu

Na Britanskom trgu jučer je počelo raskopavanje netom dovršenog rotora s fontanom. Pokazalo se da je rotor prevelik te će se smanjiti travnata koja ga okružuje te uziti rubnjaci kako bi se autobusi ZET-a mogli tamo neometano okretati.

Time se samo nastavila trakavica s radovima koji su već debelo premašili sve predviđene rokove. Podsjetimo, tamošnji radovi započeli su još na ljeto 2016. godine, a od tada do danas radnici su gradili pa rušili, pa ponovno gradili i rušili, piše tportal.

Na sjevernom dijelu Trga u sklopu radova uređena je okolna hortikultura, izgrađen je plato i uređeno ugibalište za autobuse i taman kad su građani pomislili da je kraj, započelo je novo kopanje…

Ipak, iz ZET-a su poručili da se javni promet tamo neometano odvija, ali problemi u prometu se očekuju još ovog tjedna zbog uređenja kolnika.

Gradonačelnik Milan Bandić izjavio je novinarima kako je sreća da je problem uočen na vrijeme, a ne nakon što sve bude gotovo te kako onaj tko radi i griješi. Dodao je da neće biti nikakvih sankcija za projektante, a popravak će »minimalno koštati«. (B. J.)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni