Ranjene životinje trebaju vašu pomoć

Ranjene životinje trebaju vašu pomoć

Udruga »Noina arka« je samo ove godine spasila 97 pasa i udomila njih 43 i brine se o brojnim psima i mačkama u ovom trenutku

Zadnja ovogodišnja akcija Udomljavanje je fora posvećena je najpotrebitijima, a to su ranjene životinje i udruga »Noina arka«, koja se o njima brine. Jesensku akciju organiziraju Grad Zagreb i Ustanova Zoološki vrt u suradnji s udrugom »Prijatelji životinja«. Udomljavanje je fora održat će se u subotu, 14. studenog 2015. godine, od 9 do 15 sati na Trgu bana Josipa Jelačića.

Jeste li se zapitali što je sa životinjama koje se nađu na cesti i budu povrijeđene od udarca automobila? One zaslužuju i trebaju našu pomoć i upravo se u toj pomoći vidi stupanj humanosti društva – pomoć onima koji ju najviše trebaju. Te životinje je netko napustio, a onda su zbog nebrige svoje obitelji završile pod kotačima automobila. Mi smo tu da im priteknemo u pomoć čim prije, odvedemo kod veterinara koji će ih izliječiti, a zatim dolazi ono najteže – pronalazak novog doma!

One postaju predivni i zdravi prijatelji koji trebaju obitelj koja će o njima brinuti i voljeti ih zauvijek. Udruga »Noina arka« je samo ove godine spasila 97 pasa i udomila njih 43 i brine se o brojnim psima i mačkama u ovom trenutku. Sklonište je ove godine primilo 152 ranjenih maca, a mnoge od njih danas ima novi dom i sretno žive sa svojim obiteljima.

Zvijezde akcije Udomljavanje je fora bit će pas Ibby koji ponosno hoda na sve četiri noge iako je bio slomljene noge i čeka dom te predivna kujica Izolda koja je još uvijek u bolnici slomljene zdjelice te čeka potpuni opravak i nada se novoj obitelji.

Akciju podržavaju tvrtke Frontline te Royal Canin koje će nakon akcije za pse udomljene u sljedeća dva vikenda, udomitelje darivati hranom sukladno veličini udomljenog psa i zaštitom protiv buha i krpelja. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni