Rally show “Santa Domenica 2013.”

Rally show “Santa Domenica 2013.”

Jedan od najbržih vozača u Europi, Austrijanac Beppo Harrach potvrdio je svoj nastup na ovome rally natjecanju

Auto Karting Klub Sveta Nedelja  poziva zainteresirane na ceremonijalni start 4. rally show “Santa Domenica 2013.” koji će se održati u subotu, 23. studenog 2013. godine na Trgu Ante Starčevića u Svetoj Nedelji s početkom u 19 sati.

Na radost mnogobrojnih ljubitelja oktana i brzine, rally sezonu u Hrvatskoj već će četvrtu godinu za redom okruniti Rally show Santa Domenica koji se održava na području Svete Nedelje i Samobora. Entuzijasti iz jednog od najmlađih hrvatskih auto klubova, AKK Sveta Nedelja, uzeli su stvar u svoje ruke i 2010. nam po prvi put priuštili pravu zimsku makadamsku poslasticu. Bez ikakvih problema osvojili su i vozače i publiku, a razloga za to je itekako dovoljno. Veliku ulogu igra i činjenica da je posadama ova adrenalinska uživancija financijski znatno dostupnija od ostalih rally natjecanja, pa je tako Santa Domenica idelna prilika mladim vozačima za ulazak u svijet kraljice auto sporta.

Lista prijava svakim je danom sve veća, do sada je prijavljeno čak 117 natjecateljskih ekipa.

Iz AKK-a Sveta Nedelja stigla je i službena potvrda. Jedan od najbržih vozača u Europi, Austrijanac Beppo Harrach potvrdio je svoj nastup na Rallyu Santa Domenica. Automobil sa kojim će nastupiti još uvijek nije poznat, a suvozač će umjesto Andi Schindlbachera biti Leopold Welserheimb.

Više informacija potražite na www.akk-svetanedelja.com.

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni