Rage Against the Machine otkazali europsku turneju

Rage Against the Machine otkazali europsku turneju

Povrat novca za kupljene ulaznice za zagrebački koncert biti automatski izvršen na terećenu karticu do 31. kolovoza 2022. te nije potrebno slati zahtjev za povrat

Grupa Rage Against The Machine (RATM) otkazala je sve europske i britanske datume turneje “Public Service Announcement”. Time i zagrebački koncert planiran za 17. rujna, a povrat novaca za kupljene ulaznice bit će izvršen automatski.

Koncert je otkazan zbog zdravstvenih problema pjevača i predvodnika grupe Zacka de la Roche, objavljeno na službenoj stranici grupe.

»Prema liječničkim uputama, Zack de la Rocha je obaviješten da se britanski i europski dio turneje Rage Against The Machine, u kolovozu i rujnu 2022., ne mogu nastaviti. S velikim razočaranjem objavljujemo otkazivanje koncerata«, napisali su članovi grupe Brad, Tim, Tom i Zack.

»Letovi, putovanja i rigorozan raspored u Velikoj Britaniji i Europi jednostavno su preveliki rizik za potpuni oporavak. Žao nam je svih naših obožavatelja koji su godinama čekali da nas vide i nadamo se da ćemo se uskoro ponovno vidjeti«, navode članovi sastava.

Zach de la Rocha ozlijedio je nogu već na drugom koncertu dugoočekivane povratničke turneje u Chicagu 11. srpnja, ali je ipak odradio američki dio turneje.

Eventim je naveo kako će povrat novca za kupljene ulaznice za zagrebački koncert biti automatski izvršen na terećenu karticu do 31. kolovoza 2022. te da ne treba slati zahtjev za povrat. (ZG-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni