Radovi na kružnom toku Bukovačka – Petrova – Prilesje

Radovi na kružnom toku Bukovačka – Petrova – Prilesje

Gradonačelnik Milan Bandić u ponedjeljak je, sa  suradnicima, obišao Ulicu Prilesje i najavio novu regulaciju prometa na kružnom toku Bukovačka – Petrova – Prilesje. Tako će sva motorna vozila iz kružnog toka bit će preusmjeravana na Ulicu Prilesje prema Bukovačkoj i Barutanskom jarku,dok će autobusi i hitna pomoć iz Petrove ulice imati prolaz na Kišpatićevu.

Tijekom obilaska, gradonačelnik je izjavio kako su radovi  trenutno  u završnoj fazi uređenja Spojne ceste koja bi trebala povezati Bukovačku i  Ulicu Prilesje.
Riječ je o formiranju jednosmjerne prometnice sa dvije prometne trake. Osim samog uređenja prometnice predviđena je izvedba javne rasvjete i javnog kanala”, nadodao je.
Na njegove riječi nadovezao se i pomoćnik pročelnika iz Gradskog ureda za  za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet, Krunoslav Tepeš. Smatrra kako bi se spomenuti radovi trebali završiti na inicijalnoj prvoj fazi, a tijekom druge faze očekuje početak same rekonstrukcije rotora, zaključio je pomoćnik pročelnika. (Zg Magazin)
Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni