Radovi na cesti u Jelkovcu i Priobalnoj cesti

Radovi na cesti u Jelkovcu i Priobalnoj cesti

Zagrebački holding javlja u petak kako je u  Savskoj cesti u Jelkovcu, na dijelu od Slavonske avenije do Industrijske ceste zatvorena je za sav promet do 11. prosinca zbog radova na održavanju i rekonstrukciji ceste. Obilazni pravac za vrijeme radova bit će: Slavonska avenija – Ljudevita Posavskog – Industrijska i obratno. Grafički prikaz zone radova i obilaznih pravaca pogledajte ovdje.

Do srijede, 22. studenoga, za sav je promet zatvorena Priobalna cesta, na dijelu od Samoborske ceste do Ljubljanske avenije, zbog radova na uređenju kolnika. Za vrijeme radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Na području grada u tijeku su radovi na pripajanju novoizgrađene Servisne ceste na Slavonsku aveniju, nakon Ulice V. Resnik zbog čega se promet od 8 do 16 sati odvija lijevim prometnim trakom Slavonske avenije u smjeru istoka. Traju radovi i na proširenju Radničke ceste zbog čega je trasa od Žitnjačke ceste do kružnog toka Petruševec do 28. ožujka 2018. zatvorena za sav promet. (Zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni