Radionice u Centru za kulturu Maksimir

Radionice u Centru za kulturu Maksimir

CKIM je ujedno i glavni centar za akrobatiku u Zagrebu, a zračne akrobacije koje se trenutno održavaju u obliku radionica upravo su akrobacije na svili

Centar za kulturu i informacije Maksimir tijekom siječnja upisuje nove polaznike, a svi zainteresirani mogu se upisati na hip hop, ples na svili, capoeirau ili na likovnu radionicu.

Rad na treninzima, improvizacijama i osvještavanje tijela značajno je sredstvo cjelokupnog razvoja mlade ličnosti. Hip hop radionica održava se ponedjeljkom i srijedom, a mjesečna cijena je 200 kuna. Voditeljica programa je Valentina Anaković.

Za one kojima je draže poigravanje u zraku Centar za kulturu Maksimir organizira i ples na svili. CKIM je ujedno i glavni centar za akrobatiku u Zagrebu, a zračne akrobacije koje se trenutno održavaju u obliku radionica upravo su akrobacije na svili. Riječ je o zanimljivom spoju umjetničkog izričaja, plesnog pokreta, same akrobacije te adrenalina pri zanimljivim ‘bacačkim’ tehnikama. Radionice vodi Martina Pavlović, a održavaju se ponedjeljkom i petkom. Mjesečna cijena: dva puta tjedno 250 kuna, jednom tjedno 150 kuna.

Djecu od četiri do sedam godina pozivamo da nam se pridruže na tečaju capoeirae. To je izvrsna aktivnost za djecu i mlade jer spaja tjelesnu aktivnost i glazbu i koristi originalnu metodu rada temeljenu na brazilskoj kulturi. Mjesečna cijena: 250 kuna. Termini: ponedjeljak i srijeda. Uz plesne radionice za djecu i mlade u CKIM-u su organizirane i likovne radionice, a tečaj crtanja i slikanja organiziran je i za građane treće životne dobi.

Više informacija o cijenama i terminima na: www.mojmaksimir.com ili na tel: 01/2442-193. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni