Radionica u sklopu izložbe “Željeznički kolodvori u Hrvatskoj”

Radionica u sklopu izložbe “Željeznički kolodvori u Hrvatskoj”

U Tehničkom muzeju u petak se od 14 do 15 sati održava radionica Hrvatskoga željezničkog muzeja u sklopu izložbe pod nazivom Željeznički kolodvori u Hrvatskoj. Ova izložba omogućuje posjetiteljima svih generacija da obnove sjećanja te da steknu nova saznanja o željezničkim prugama, zgradama, vlakovima i željezničarima.

U sklopu radionice Hrvatskoga željezničkog muzeja koja će biti održana u izložbenome prostoru, najmlađim posjetiteljima, na njima prikladan način, pokazat će im se izložba te nastojati probuditi njihovo zanimanje za tematiku. Djeci će biti objašnjeni pojmovi koji im nisu poznati, a dobit će i odgovore na pitanja u svezi izložbe.

Svoje dojmove o izložbi djeca će imati priliku likovno izraziti za što će na raspolaganju imati već pripremljene bojice i drugi pribor. Radionice će trajati 60 minuta, a namijenjena je uzrastu djece starosti 8 do 11 godina.

Zbog ograničenog broja sudionika iz Tehničkog muzeja pozivaju roditelje da sudjelovanje djece na radionici najavite putem e-adrese janka.fucic@hzinfra.hr. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime djeteta i kontakt roditelja. (zg-m)