Radionica i izložba pisanica “U susret Uskrsu”

Radionica i izložba pisanica “U susret Uskrsu”

Tako će djeca imati priliku oslikavati velika jaja koja bi trebala ranije sama izraditi uz pomoć voditelja. Nije određena tehnika izrade jaja pa se u izradi mogu koristiti različiti materijali kao što je papir, stiropor, žica, plastika, metal, vuna. Boje za oslikavanje djeca će dobiti u parku, a potrebno je ponijeti kistove.

Turistička zajednica Grada Dugog Sela organizira 6. radionicu i izložbu uskršnjih jaja pod nazivom „U susret Uskrsu“. Radionica će se održati u subotu 12. travnja s početkom u 10:30 sati u Perivoju grofova Drašković.

Tako će djeca imati priliku oslikavati velika jaja koja bi trebala ranije sama izraditi uz pomoć voditelja. Nije određena tehnika izrade jaja pa se u izradi mogu koristiti različiti materijali kao što je papir, stiropor, žica, plastika, metal, vuna. Boje za oslikavanje djeca će dobiti u parku, a potrebno je ponijeti kistove. Prijave za radionicu će se primati do 1. travnja, a svi zainteresirani se mogu prijaviti prijavnicom, koja se nalazi na internetskoj stranici Grada Dugog Sela i Dugoselske kronike. Prijavnica se šalje poštom na TZG Dugo Selo, Ulica J.Zorića 1, faxom na 2774-287 ili putem e-maila na adresu: zvjezdana.budorklaric@dugoselo.hr

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni