Opet se prometuje Ulicom Jankomir

Opet se prometuje Ulicom Jankomir

Gradonačelnik Milan Bandić pustio je ponedjeljak u promet obnovljenu Ulicu Jankomir, dionicu od ulaza u Metroa do Ljubljanske avenije. Tehnički direktor Zagrebačkih cesta Josip Turković istaknuo je da su na dionici dugoj 900 metara izvršeni radovi frezanja starog asfalta.Pritom je nadodao:

Na  ugradnju dva nova sloja asfalta utrošeno je ukupno 2100 tona. Zamijenjeni su svi kanalski poklopci i slivničke rešetke, iscrtana  je horizontalna signalizacija, te je napravljen  rotor na raskrižju  Jankomirske i Ljubljanske avenije.

Nadodaje kako je ukupna vrijednost investicije je 2.100.000,00 kuna. Također  se zahvalio svim sugrađanima na strpljenju u vrijeme radova. 

Osim obnovljene Ulice Jankomir,  gradonačelnik je prisustvovao početku radova na rekonstrukciji  dijela Aleje Bologne, dionici dugoj 500 metara,  od benzinske postaje Lukoil do Ulice Prigornice. 

Tehnički direktor smatra kako će spomenute investicije vrijediti  800 tisuća kuna,  te kako će se izvršit će obično radovi  frezanja starog asfalta. Nadodao je i to kako će se na spomenutoj relaciji, zamijenit  stari kanalski poklopci te će se obnoviti prometna signalizacija.  (Zg magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni