Pušten u promet rotor na križanju Sarajevske ceste i Avenije Dubrovnik

Pušten u promet rotor na križanju Sarajevske ceste i Avenije Dubrovnik

Bandić: Više nitko ne može pokvariti spas Imunološkog!

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u nedjelju je navečer sa suradnicima u promet pustio sanirani rotor u Zapruđu, na križanju Sarajevske ceste i Avenije Dubrovnik.

»S obzirom na važnost čvorišta, nastojali smo čim prije završiti radove i pustiti u promet rotor koji je obnovljen u sklopu prve faze radova na Aveniji Dubrovnik«, istaknuo je voditelj Zagrebačkih cesta Ante Todorić. »Na samom rotoru i pristupnim cestama na oko 9000 kvadrata isfrezali smo stari asfalt i stavili dva nova sloja te smo obnovili horizontalnu i vertikalnu signalizaciju«, dodao je.

Nakon samo tri dana završena je prva faza, a završetak druge faze na Aveniji Dubrovnik, odnosno dionice od rotora do SR Njemačke najavljen je za 24. te treće faze – do Većeslava Holjevca za 28. ovoga mjeseca.

Gradonačelnik Milan Bandić se osvrnuo na neke aktualnosti, među kojima je i stanje u Imunološkom zavodu. Prokomentirao je da je najzaslužniji za spas Imunološkog koji je u blokadi. »Uložili smo 110 milijuna kuna i stvari idu svojim tijekom. Treba strpljenja. Više nitko ne može pokvariti spas Imunološkog. Bez lažne skromnosti Grad Zagreb i i ja smo najzaslužniji da se to spasilo. Sada treba vremena da se to odvrti i završi. Treba uložiti 400-500 milijuna kuna i vratiti mu stari sjaj«, rekao je gradonačelnik. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni