“Pume” kod gradonačelnika

“Pume” kod gradonačelnika

»Na Zagreb uvijek možete računati, uvijek ćemo biti na dispoziciji kao što ste i vi bili kada je bilo najpotrebnije«, rekao im je Bandić

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić primio je danas u zgradi Gradske uprave predstavnike Udruge veterana 7. gardijske brigade »Puma« koje je predvodio predsjednik Udruge Robert Puja.

Darovavši mu kristal s likom i grbom pume, gosti su gradonačelniku Bandiću izrazili zahvalnost na nesebičnoj pomoći Grada Zagreba u izgradnji spomenika jednom nestalom i 31 poginulom pripadniku Brigade, a koji je prošle godine postavljen u Varaždinu.

»Na Zagreb uvijek možete računati, mi ćemo vam uvijek biti na dispoziciji kao što ste i vi bili Hrvatskoj kada je bilo najpotrebnije«, rekao im je gradonačelnik Bandić, a oni su ga pozvali da im se sljedeći vikend, 27. lipnja, pridruži na obilježavanju 20. obljetnice pogibije i nestanka pripadnika Brigade kod spomenika na Velikoj Duvjakuši na Dinari.

Uz gradonačelnika Bandića i predsjednika Udruge Puja, prijemu su prisustvovali i Miodrag Demo iz Gradskog ureda za branitelje te članovi Upravnog odbora Udruge Pero Kos, Ivan Blažinović i Dražen Šantić. (zagreb.hr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni