Pulska policija uhitila dvojac koji je krao Milke

Pulska policija uhitila dvojac koji je krao Milke

(Foto: PU istarska)

»Čokoladni banditi« ukrali su čokolade i druge proizvode iz sedam trgovina

Pulska policija je u istom u kojem je zaprimila dojavu riješila seriju krađa i uhitila dvoje osumnjičenika koji su u svega dva dana otuđili razne proizvode iz čak sedam trgovina. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 25-godišnjak počinio osam kaznenih djela krađe, a 22-godišnjakinja njih sedam.

Nakon što je 18. veljače u poslijepodnevnim satima policija zaprimila dojavu da su dvije osobe iz trgovine u Zagrebačkoj ulici u Puli otuđile veću količinu čokolade, prometni policajci su u večernjim satima, prvo u Ulici Rimske centurijacije uhitili ženu, a potom u Scalierovoj ulici i muškarca koji su odgovarali opisima počinitelja.

Utvrđeno je kako su 22-godišnjakinja i 25-godišnjak iz trgovine otuđili oko 150 komada čokolade, čime su pravnu osobu iz Omiša oštetili za nekoliko tisuća kuna, ali i da to nije jedina trgovina iz koje su otuđili prehrambene proizvode, priopćila je PU istarska. Dvojac je 17. i 18. veljače iz još šest trgovina na području Pule otuđio razne prehrambene i kozmetičke proizvode, odjeću, tostere, ogledala i druge predmete. Ukupna vrijednost proizvoda bila je nekoliko tisuća kuna.

Foto: PU istarska

Također, utvrđeno je kako je 25-godišnjak jedno kazneno djelo počinio sam, u kolovozu prošle godine. Tada je iz trgovine na Verudeli otuđio više boca alkoholnog pića vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Osumnjičeni su po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 19. veljače u večernjim satima, privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske. (ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni