Pula film festival u Zagrebu

Pula film festival u Zagrebu

U Ljetnom kinu Tuškanac u Zagrebu do 20. srpnja se prikazuju filmovi iz Retrospektive Claudea Chabrola – Inspektor Lavardin, Betty, Pakao i Cvijet zla

Gostovanje 59. Festivala igranog filma u Puli u Zagrebu, koje će se odvijati na četiri lokacije, započelo je u Ljetnom kinu Tuškanac u Zagrebu, gdje se do 20. srpnja (s početkom u 21,30) prikazuju filmovi iz Retrospektive Claudea Chabrola Inspektor Lavardin, Betty, Pakao i Cvijet zla, a od 24. srpnja do 2. kolovoza izbor iz Međunarodnog programa, u kojem će se naći filmovi Osveta, Drugi svijet, Sarkozy, Povratak u mladost, Shun Li i Pjesnik, Savršeni dani, Hotel Lux, Romeos,Italija: Voli je ili napusti i Noćni izlazak. Ulaznice za Ljetno kino Tuškanac po cijeni od 20 kuna u prodaji su i online.
U Kinu Metropolis Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu od 18. do 22. srpnja u 21 sat  Retrospektivi Claudea Chabrola bit će, uz četiri navedena filma, prikazan i Chabrolov debi Lijepi Serge, a potom slijedi posebna projekcija restaurirane Bitke za Alžir 23. srpnja te sedam filmova iz Međunarodnog programa (Italija: Voli je ili napusti, Osveta, Drugi svijet, Sarkozy, Povratak u mladost, Shun Li i Pjesnik te Savršeni dani), koji su na rasporedu od 24. do 30. srpnja.
U KIC art kinu od 25. do 29. srpnja, te Art kinu Grič u Zagrebu od 26. do 30. srpnja u 21 sat, moći će se pogledati po pet filmova iz Međunarodnog programa: Italija: Voli je ili napusti, Osveta, Drugi svijet, Sarkozy i Povratak u mladost.
Detaljan raspored za Zagreb s podacima iz svih filmova, fotografijama i foršpanima dostupan je na web stranici Festivala u rubrici festivalska gostovanja: retrospektiva Chabrol, Međunarodni program. (zg-m)

Letak s rasporedom svih gostovanja

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni