Psihomodo pop će “razvaliti” Lisinski

Psihomodo pop će “razvaliti” Lisinski

(Foto: Tugomir Hrabrić)

U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u utorak je najavljen program 10. tradicionalnog maskenbala pod nazivom Lisinski pleše pod maskama.

Maskenbal će se održati 23. veljače, a u bogatom programu svaki bi posjetitelj trebao pronaći nešto za sebe.

U Velikoj dvorani nastupit će kultni rock bend Psihomodo pop, a u predvorju Velike dvorane će nastupiti sastav Disco Magic iz Splita. Osim njih nastupit će Zagrebačke mažoretkinje, iluzionist Catarza, prvi iluzionistički teatar u Hrvatskoj Mak teatar, dok će atmosferu dodatno zagrijati atraktivne brazilske plesačice

Pjevač Davor Gobac je rekao da će grupa Psihomodo pop svirati klasični repertoar,odnosno dat će presjek svoje 35-godišnje karijere, dok će Disco magic bend nastupiti sa starim disco hitovima iz 1970-tih godina.

„Zagreb nema veliku tradiciju karnevala, međutim dvorana Lisinskog to godinama pobija. Ove godine je program doista spektakularan. Pozivamo goste i Zagrepčane da se maskiraju i osvoje vrijedne nagrade“, poručio je rekao je Tedi Lušetić, pročelnik Gradskog ureda za kulturu.

Ravnatelj KD Vatroslava Lisinskog Dražen Siriščević je uvjeren da će publika uživati u programu.

„Deset godina karnevala u dvorani Lisinski, deset godina ludnice koja se nastavlja i dalje… Siguran sam da će Psihomodo pop razvaliti dvoranu. Ove godine slavimo 45 godina, a oni 35 godina postojanja“, istaknuo je Siriščević te pozvao sve da dođu u Lisinski na tradicionalni nezaboravi i najluđi maskenbal u gradu.

Ivana Vranješ

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni