Pseći vikend na Velesajmu: Stiže 3500 pasa iz 35 zemalja

Pseći vikend na Velesajmu: Stiže 3500 pasa iz 35 zemalja

Posjetitelje će zabavljati psi zagrebačkog Kluba za obuku pasa koji se natječu u psećoj sportskoj disciplini agility, nakon čega će psi školovani za razne namjene za pomoć čovjeku prikazati pokazne vježbe. Gostovati će postrojbe MUP-a i MORH-a

Pred nama je najveći kinološki vikend u Hrvatskoj koji će održati na Zagrebačkom velesajmu. Riječ je o međunarodnoj izložbi pasa CACIB Zagreb 2015. na kojoj će se predstaviti 3500 pasa iz 35 zemalja. Neki od njih dolaze s drugih kontinenata.

Izložba pasa počinje u petak 27. studenoga (od 17:00 do 22:00 sata), a nastavlja se u subotu i nedjelju, 28. i 29. studenoga.

Izložbe će se održati u paviljonima 8a, 9, 10 a i 11A, gdje će se održavati i specijalne i međunarodne izložbe pasa.

Cijena ulaznica je 20 kuna za odrasle i 10 kuna za djecu, a prodavat će se na ulazu Velesajma.

 Razmotrimo li broj prijavljenih natjecatelja možemo zaključiti da su izlagači diljem svijeta pokazali značajan interes za zagrebačke izložbe, a na ovogodišnjim izložbama sudit će 27 međunarodnih sudaca koji također u Zagreb stižu iz cijeloga svijeta.

Organizator izložbi, Hrvatski kinološki savez, pripremio je za sve posjetitelje bogat program vezan uz pse i zabavu, a u jutarnjim satima odvijat će se prigodni program.

Posjetitelje će zabavljati psi zagrebačkog Kluba za obuku pasa koji se natječu u psećoj sportskoj disciplini agility, nakon čega će psi školovani za razne namjene za pomoć čovjeku prikazati pokazne vježbe. Gostovati će postrojbe Ministarstva obrane i Ministarstva unutarnjih poslova, a ako budu u mogućnosti i gosti iz Vatrogasne postrojbe.

Izložbe će završiti odabirom apsolutnog pobjednika koji će se birati između pobjednika od petka, subote i nedjelje.

Program subota/nedjelja:

10:00 sati Ocjenjivanje pasa

11:00 sati Prigodni program

15:30 sati izbor pobjednika

17:00 sati izbor najljepšeg psa izložbe

17:15 sati izbor apsolutnog pobjednika zagrebačkih izložbi (29.11.- nedjelja) (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni