Prva epizoda popularne nizozemske serije snimana u Zagrebu

Prva epizoda popularne nizozemske serije snimana u Zagrebu

Prva od epizoda sa Zagrebom kao „glavnim sporednim glumcem“ bila je drugi najgledaniji program na nizozemskoj televiziji i privukla je 1.744.000 gledatelja. Ljubavni zaplet koji završava romantičnim vjenčanjem u Maksimiru prikazivao se cijeli prošli tjedan, a zagrebačka avantura glavnih glumaca završava s emitiranjem prve epizode

Prva od četiri epizode popularne nizozemske serije „Goede tijden, slechte tijden” („Dobra vremena, loša vremena“) koje su snimane u Zagrebu, a ostvarene su zahvaljujući podršci Turističke zajednice grada Zagreba te Hrvatske turističke zajednice emitirana je u utorak 10. prosinca.

Ova uspješna serija snima se već dugi niz godina po narudžbi najveće nizozemske komercijalne televizije RTL 4, a emitira se svakog radnog dana u 20 sati i privlači u prosjeku 1,6 milijuna gledatelja. Jednom godišnje, snimanje se odvija van matične Nizozemske pa je tako serija do sada „gostovala“ u Portugalu, Maleziji, Walesu, Islandi, Tajlandu, Curacau, Švicarskoj, Turskoj, Surinamu i Južnoj Africi, a ove godine, točnije u listopadu, snimanje je obavljeno u Zagrebu.

Prva od epizoda sa Zagrebom kao „glavnim sporednim glumcem“ bila je drugi najgledaniji program na nizozemskoj televiziji i privukla je 1.744.000 gledatelja. Ljubavni zaplet koji završava romantičnim vjenčanjem u Maksimiru prikazivao se cijeli prošli tjedan, a zagrebačka avantura glavnih glumaca završava s emitiranjem prve epizode.

Sve epizode serije dostupne su i na Internet adresi:

www.rtlxl.nl/index.html#!/goede-tijden-slechte-tijden-10821/4df8210a-0c03-476b-9772-664828c01696

 

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni