Promocija spota posvećenog napuštenim životinjama

Promocija spota posvećenog napuštenim životinjama

Pjesma Nove pobjede, oda je svim zlostavljanim, napuštenim i zanemarenim životinjama, a uvod je u veliku nacionalnu kampanju kojoj je svrha podignuti svijest o važnosti volontiranja i odgovornom postupanju prema životinjama

Hip hop glazbenik IFEEL svojom glazbom progovara u ime životinja koje ne mogu govoriti za sebe. Cilj mu je izraziti unutarnji život životinja te pridonijeti razotkrivanju i zaustavljanju njihove patnje. “Zlostavljane životinje su poput zlostavljane djece”, ističe ovaj glazbenik. “One osjećaju bol. One plaču. Pokazuju zube kad su stjerane u kut i gurnute preko vlastitih granica. One osjećaju, smiju se, vole”.

Družeći se s volonterima i nakon posjeta skloništima za napuštene životinje u više gradova, IFEEL je bio inspiriran napisati pjesmu koja će skrenuti pažnju na napuštene kućne ljubimce, ali i volontere. Oni su pravi heroji koji svakodnevno spašavaju životinje koje se ne mogu same zaštititi, ne štedeći vremena, energije i najviše ljubavi koja često bude odlučujuća da neka nesretna životinja započne novi, sretniji život u domu dobrih ljudi.

Tako je i nastala pjesma Nove pobjede, oda svim zlostavljanim, napuštenim i zanemarenim životinjama koje su predstavili mačak Odin i pas Ljubo, a koji su u međuvremenu pronašli sretan dom.

“Svaki posjet skloništu me čini skromnijim, poniznijim i svjesnijim snage ljubavi i požrtvovnosti. Svaki put nakon susreta s volonterima, kojih je malo, ali su toliko snažni, vjerujem da možemo živjeti u boljem i ljepšem svijetu. I zato svaki dan idemo u nove pobjede”, kaže IFEEL.

Ovaj spot je i uvod u veliku nacionalnu kampanju kojoj je svrha podignuti svijest o važnosti volontiranja i odgovornom postupanju prema životinjama. Pjesma je i posveta volonterima, na način kako bi im zahvalili svi četveronožni prijatelji.

Skloništa u Zagrebu, Čakovcu, Varaždinu, Bjelovaru, Virovitici i Osijeku zato će organizirati predstavljanje spota u svojim gradovima.

Spot možete pogledati u nastavku. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni