Promocija CD-a kvartovskih bendova

Promocija CD-a kvartovskih bendova

Na svakom od četiri koncerta nastupili su kvartovski bendovi i bendovi gosti iz drugih kvartova. Cilj je projekta razviti i promovirati urbanu kulturu kvartova grada Zagreba te ujedno pozicionirati centre za kulturu kao njezinog žarišta

U sklopu projekta KvARTovski demo bendovi 2014. snimljen je i glazbeno-dokumentarni filmu na kojem je zastupljeno 15 najboljih bendova koji su nastupili na četiri koncerta. Projekt završava promocijom DVD-a i CD-a Best of live- KvARTovski demo bendovi 2014.i koncertima svih bendova koji su sudjelovali u ovom projektu KvARTure. Promocija filma kao i nastupi demo bendova održat će se u Vintage industiral baru, Savska Cesta 160 i to 20. i 27. siječnja s početkom u 20 sati. Ulaz je besplatn.

Na prvoj večeri službene promocije nastupit će: Ministarstvo napada, Robija Hrvata, ČudNoReĐe, Kʹo Zmaj, TarzanPanter, dok će 27.siječnja u Vintageu svirati Črni pes, Exit, Razlika, Perle, Mnogi Drugi i Altra.

Program je ostvaren u sklopu KvARTure – projektnog umrežavanja centara za kulturu grada Zagreba, a u projektu je sudjelovalo pet zagrebačkih centara za kulturu: Centar za kulturu i informacije Maksimir, Centar mladih Ribnjak, Centar za kulturu Trešnjevka, Centar za kulturu Pučkog otvorenog učilišta Zagreb i Centar za likovni odgoj.

Na svakom od četiri koncerta nastupili su kvartovski bendovi i bendovi gosti iz drugih kvartova. Cilj je projekta razviti i promovirati urbanu kulturu kvartova grada Zagreba te ujedno pozicionirati centre za kulturu kao njezinog žarišta.

Zagrebački centri za kulturu projekt KvARTovski demo bendovi, planiraju nastaviti i u 2015. godini, a novi natječaj bit će raspisan u ožujku. (ZG-magazin / Foto: Predrag Gešpaher)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni