Proljetna škola poduzetnosti za mlade

Proljetna škola poduzetnosti za mlade

Projekt se sastoji od petodnevnog treninga za mlade s područja Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske i Brodsko-posavske županije, koji će se održati krajem ožujka

Forum za slobodu odgoja, drugu godinu zaredom, uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih, provodi projekt “Proljetna škola poduzetnosti – osnaživanje i umrežavanje mladih u lokalnim zajednicama” kojemu je cilj osnažiti mlade iz tri županije u području poduzetnosti, pokretanja vlastitog posla i razvoja novih vještina i kompetencija.

Projekt se sastoji od petodnevnog treninga za mlade s područja Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske i Brodsko-posavske županije, koji će se održati krajem ožujka. Neke od tema koje će se obrađivati uključuju područje (samo)zapošljavanja, poduzetnosti, javnog nastupa, pisanja životopisa i motivacijskog pisma te razvoja ideje u projekt. Po završetku treninga, sudionici/ce će, uz podršku trenera, suradnika i volontera Foruma za slobodu odgoja, trebati održati radionicu ili prezentaciju s mladima na neku od tema koja je bila obrađena na treningu. Osim toga, mladima će biti i omogućena jedinstvena prilika da zajedno sa stručnjacima Foruma razviju projekt koji bi željeli prijaviti na razne fondove i izvore financiranja.

Sudionicima programa u potpunosti će biti pokriveni troškovi smještaja, hrane i prijevoza.

Rok za prijavu je do 9. ožujka 2014. godine u 23.59 sati. Životopis i motivacijsko pismo se šalju elektroničkom poštom na dmoric@fso.hr.

Poziv na Proljetnu školu poduzetnosti te detaljnije informacije, mladi/e mogu pronaći na mrežnim stranicama Foruma za slobodu odgoja – http://www.fso.hr.

 

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni