Proljetna bajka: Likovi iz djetinjstva postaju stvarnost

Proljetna bajka: Likovi iz djetinjstva postaju stvarnost

Glavni zadatak Proljetne bajke je otključati Zlatokosu s tavana. Ključ je skriven na imanju, a do njega vode upute koje se nalaze u staroj škrinji. Put do škrinje moraš otkriti uz pomoć konja, jabuka i Crvenkapice…

U subotu 11. travnja 2015. godine članovi Udruge Don Kihot oživjet će mnogima omiljene likove iz djetinjstva te će Crvenkapica, Snjeguljica, Petar Pan, Zlatokosa i ostali likovi iz bajke postati stvarnost. Naime, na imanju Don Kihot (Šimunčevečka cesta kod Sesveta) od 15 sati počinje Proljetna bajka. Namijenjena je djeci svih uzrasta pa i odraslima koji se žele vratiti u vrijeme kad su bili mali. Dođite na druženje s likovima iz bajke, konjima Don Kihota, psom Hondom i članovima Udruge.

don_kihot_bajkaGlavni zadatak Proljetne bajke je otključati Zlatokosu s tavana. Ključ je skriven na imanju, a do njega vode upute koje se nalaze u staroj škrinji. Put do škrinje moraš otkriti uz pomoć konja, jabuka i Crvenkapice. Savjete će uz pjesmu i ples dijeliti svi likovi puni dobrog raspoloženja i na kraju slaviti oslobađanje Zlatokose.

Sudjelovanje je besplatno, a nakon Proljetne bajke bit će moguće jahanje za djecu i odrasle po cijeni od 30, odnosno 40 kuna. Sav prihod od jahanja i donacija ulaže se u dovršavanje izgradnje novog jahališta koje košta oko 60 tisuća kuna. Ovim projektom će se djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom omogućiti kvalitetnija i kontinuirana terapija pomoću konja. (zg-m)