Projekcija filma “Mliječna staza”

Projekcija filma “Mliječna staza”

Udruga Roditelji u akciji – Roda organizira besplatnu projekciju filma Mliječna staza koja će se održati u u petak 6. listopada 2017. u dvorani udruge Roda, Ulica Jurja Žerjavića 10, 1. kat u 18 sati.

Tijekom Nacionalnog tjedna dojenja, koji se u Hrvatskoj obilježava u prvom tjednu listopada, posjetitelji će moći pogledati dokumentarni film Mliječna staza – svaka žena ima priču, o situaciji u kojoj su se majke našle nakon gotovo stoljeća medicinskih procedura koje su ih odvajale od novorođenčadi odmah po rođenju i medicinskih savjeta koji su uporno majkama slali poruku da njihovo mlijeko nije dovoljno dobro, o najuspješnijoj reklamnoj kampanji u povijesti marketinga – onoj u kojoj su proizvođači zamjena za majčino mlijeko uvjerili majke da dojke zamijene bočicama, o tome kako je dojka danas naglašeno seksualizirana.

Ali, Mliječna staza je i film o ženskoj mudrosti i znanju koje prebiva u svakoj ženi i poučava kako to znanje osvijestiti i vratiti vjeru u vlastito tijelo. To je film koji nadahnjuje žene i sve one koji vjeruju u žensku snagu i mudrost.

Ovu univerzalnu priču, o ženama i za žene, vrijedi pogledati i čuti.

Trajanje filma 90 minuta, film je preveden na hrvatski jezik. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni