Proizvode plastične dijelove za Renault, Fiat, VW, Maserati…

Proizvode plastične dijelove za Renault, Fiat, VW, Maserati…

»U posljednje četiri godine smo uložili preko 250 milijuna kuna u nove tehnologije i strojeve, a zahvaljujući sklopljenim ugovorima i prepoznatljivoj kvaliteti, opseg djelovanja će i u buduće rasti«, istaknuo je čelnik tvrtke AD Plastik

Zagrebačku radnu jedinicu tvrtke AD Plastik, najvećega hrvatskog proizvođača plastičnih dijelova za automobilsku industriju koja u Europi zapošljava više od 3.000 zaposlenika, u utorak je na Jankomiru posjetio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima.

»Tvrtka AD Plastik dokazuje da je Zagreb idealan za ulaganje u suvremenu tehnologiju, da smo spremni raditi i stvarati te izvoziti proizvode visoke kvalitete. Ova tvrtka svojim zaposlenicima nudi profesionalno zadovoljstvo, stjecanje iskustva u radu s najmodernijim strojevima i sigurna radna mjesta na međunarodnome tržištu gdje su vještine i plodovi rada cijenjeni«, istaknuo je gradonačelnik. »Cilj nam treba biti stvaranje poslovne atmosfere koja omogućuje što više ovakvih tvrtki koje će proizvoditi komponente ne samo za svjetsku autoindustriju nego, nadam se, jednog dana i za domaće proizvođače automobila«, dodao je.

»Grupa AD Plastik je najveći proizvođač plastičnih dijelova za autoindustriju u ovome dijelu Europe. Naši ključni kupci su Renault – Nissan Grupa, Fiat – Chrysler Grupa, Peugeot, Citroen, BMW, Volkswagen i Maserati, između ostalih. Imamo osam tvornica i 3.000 radnika, a zagrebačka jedinica je tehnološki najnaprednija«, objasnio je predsjednik Uprave AD Plastik Marinko Došen.

Dodao je da u Zagrebu tvrtka zapošljava preko 650 radnika te da ostvaruje godišnji prihod veći od 60 milijuna eura. »U posljednje četiri godine smo uložili preko 250 milijuna kuna u nove tehnologije i strojeve, a zahvaljujući sklopljenim ugovorima i prepoznatljivoj kvaliteti, opseg djelovanja će i u buduće rasti«, istaknuo je Došen. (zagreb.hr/zg-magazin.com.hr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni