Proglašena elementarna nepogoda za općinu Klinča Sela

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić proglasio je elementarnu nepogodu za područje općine Klinča Sela nastalu uslijed jakog olujnog nevremena i kiše u ranim jutarnjim satima 11. studenoga.

Nevrijeme je u uzrokovalo šteta na šumama, štete na objektima, elektroopskrbnom i vodoopskrbnom sustavu. Zbog spomenutog nevremena, elementarna nepogoda je već proglašena u općinama Krašić i Žumberak te gradu Jastrebarskom.

Nakon Županove Odluke o proglašenju elementarne nepogode, Gradsko i Općinsko povjerenstvo za procjenu šteta od elementarnih nepogoda dužno je u zakonskom roku izvršiti procjenu šteta i istu dostaviti Županijskom povjerenstvu za procjenu od elementarnih šteta.

Posljedice olujnog nevremena još se osjećaju i u Zagrebu

Posljedice olujnog nevremena još se osjećaju i u Zagrebu

(zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t