Produžen rok za iskazivanje interesa o postavljanju boksova za spremnike za smeće

Produžen rok za iskazivanje interesa o postavljanju boksova za spremnike za smeće

Zbog velikog interesa javnosti, Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća produžuje rok za podnošenje zahtjeva (pribavljanje mišljenja) za iskazivanje interesa o postavljanju bokseva za spremnike za odlaganje komunalnog otpada koji će se nalaziti na javnoj površini so 28. svibnja. Boksovi će se postavljati u slučajevima gdje postojeće spremnike nije moguće smjestiti unutar nekretnine.

Pribavljanje navedenog mišljenja nužno je radi daljnjeg postupka dobivanja konačnog rješenja od strane Grada Zagreba za postavljanje tipiziranih bokseva za komunalni otpad koji se nalaze na javnoj površini, budući da će se na javnim površinama moći nalaziti samo spremnici za komunalni otpad za koje je dobiveno odobrenje za zauzimanjem javne površine.

Zahtjev za pisanim mišljenjem zainteresirani predstavnici suvlasnika ili druge osobe koju korisnici usluge sporazumom ovlaste trebaju dostaviti putem e-pošge na cistoca@zgh.hr ili na adresu: Zagrebački holding d.o.o. Podružnica Čistoća, Radnička cesta 82, 10 000 Zagreb.

(ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni