Produljenje i izrada novih ZET-ovih pokaza za učenike i studente

Produljenje i izrada novih ZET-ovih pokaza za učenike i studente

Podsjećamo, prošlogodišnje učeničke pretplatne karte vrijede do 30. rujna, a studentske do 31. listopada

Zagrebački električni tramvaj je od utorka započeo s produljenjem postojećih ili izradom novih pretplatnih karata za javni gradski prijevoz, učenicima osnovnih i srednjih škola, kao i studentima, za novu školsku i akademsku godinu 2019./2020.

Podsjećamo, prošlogodišnje učeničke pretplatne karte vrijede do 30. rujna, a studentske do 31. listopada. Učenici koji već imaju ZET karticu ne trebaju izrađivati novu, no trebaju produljiti učenički status i to na bilo kojem prodajnom mjestu ZET-a, uz ovjereni obrazac, a studenti mogu već sada temeljem elektroničke baze (ISAK) produljiti svoj studentski status.

Produljenje statusa se ne naplaćuje niti je potrebna nova fotografija (pod uvjetom da je fotografija primjerena godinama starosti), već se prilikom dolaska na prodajno mjesto ažuriraju podaci na postojećoj kartici korisnika.

U ZET-u najavljuju kako će za učenike od 2. rujna, a za studente od 20. kolovoza biti omogućeno i znatno jednostavnije produljenje postojećih pretplatnih karata za javni gradski prijevoz, koje će se moći obaviti na svim prodajnim mjestima ZET-a i kioscima.

Učenici prvih razreda srednjih škola i studenti prve akademske godine, kojima je prebivalište na području gradova Velike Gorice i Zaprešića, moraju ovjeriti Zahtjev ZET-a u obrazovnoj instituciji koju pohađaju, kao i u nadležnoj službi Grada.

Redoviti studenti, kao i učenici s prebivalištem na području općina Bistra, Stupnik, i Luka obvezni su radi ostvarivanja prava na subvenciju Zahtjev ovjeriti u nadležnoj službi općine.

Obrazac zahtjeva za učenike i studente (.pdf) (ZG-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni