Produljene prijave za Zagreb Advent Run

Produljene prijave za Zagreb Advent Run

Nešto više od dva tjedna preostalo je do četvrtog izdanja kostimirane humanitarne utrke Zagreb Advent Run.

U nedjelju, 8. prosinca, maštovito kostimirani sudionici preplavit će centar Zagreba i podržati borbu protiv melanoma. Na konferenciji za medije organizatori su najavili da očekuju između oko 3000 sudionika, a zbog velikog interesa prijave za utrke produljene su do 1. prosinca.

„Zagreb Advent Run izvrstan je motiv brojnim turistima da dođu u Zagreb i stvore neke lijepe, nove uspomene. Trenutno imamo oko 2500 prijavljenih trkača iz 27 država cijeloga svijeta, a posebno nas vesele prijave iz prekooceanskih zemalja“, izjavio je Berislav Sokač, osnivač tvrtke Run Croatia i organizator utrke.

„Grad Zagreb je podržao ovu utrku upravo zbog njenog gospodarskoga i turističkog značaja. Zagreb Advent Run jedno je od naših najljepših adventskih događanja, stoga pozivam sve građane da nam se pridruže, budu kreativni u kostimiranju te da zajedno protrčimo zagrebačkim ulicama“, poručila je izaslanica gradonačelnika Grada Zagreba i pročelnica za Gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša Mirka Jozić, koja će i sama sudjelovati u utrci.

Organizatori utrke Millenium promocija i Run Croatia najavili su da će se ponovo trčati kroz sam centar Zagreba na dvije trase – 5 i 10 kilometara, a na 5 kilometara dobrodošli su i hodači. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni