Prodaju se rabljena državna vozila, strojevi i alati

Prodaju se rabljena državna vozila, strojevi i alati

(Ilustracija: www.trcz.hr)

U prostru Narodnog sveučilišta »Sesvete«, Trg Dragutina Domjanića 6/1 u subotu, 26. listopada 2019. bit će održana javna draža koje su rashodovale državne institucije i tvrtke u državnom vlasništvu.

Držaba počinje u subotu u 9 sati, a sva vozila mogu se pregledati 24. i 25.10., od 10 do 14 sati u skladištu tvrtke TRCZ Automobili d.o.o., na lokaciji Ljudevita Posavskog 43.

Pravo sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 % početne cijene za svako vozilo, a minimalna jamčevina iznosi 200 kuna.

»Prilikom uplate potrebno je obavezno naznačiti za koje vozilo se plaća jamčevina. Osoba koja uplati jamčevinu za pojedino vozilo, a isto vozilo ne bude licitirano, smatra se da je odustala od kupovine i time gubi pravo na povrat uplaćene jamčevine«, stoji u objavi na mrežnim stranicama TRCZ Automobila.

Jamčevine se mogu platiti u gotovini prilikom pregleda vozila i strojeva 24. i 25.10. od 10 do 14 sati na blagajni TRCZ automobila d.o.o. ili putem virmana.

Osoba koja izlicitira određeno vozilo dužna je u roku tri dana (30. 10. 2019.) uplatiti izlicitirani iznos, u suprotnom se smatra da je odustala od kupnje te gubi pravo na povrat jamčevine. Vozila su neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, a prodaja vozila se vrši po načelu »viđeno-kupljeno« što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi.

Popis ponuđenih vozila, strojeva i alataa možete pogledati na ovoj poveznici, uz napomenu da su navedene početne cijene u tablici izražene bez poreza te je kupac dužan platiti još 25 % pore na izlicitiranu cijenu.