Prodajna izložba Studija Hani

Prodajna izložba Studija Hani

Studio Hani, Medveščak 49 će u povodu manifestacije Noć muzeja u petak 1. veljače biti otvoren od 18 sati pa do subote ujutro do 3 sata.

Obzirom na izvrsnu lokaciju (blizina Gliptoteke i tramvajska stanica ispred galerije) za posjetitelje će biti ponuđena sasvim nova djela, kao što su oslikane i signirane platnene torbe, porculanski tanjuri, veliki izbor vaza i unikatno oslikanih malih kutijica, zatim T-majica i ostalo. Zapravo se radi o umjetničkim predmetima vrlo prigodnim kao poklon za Valentinovo i za skorašnji Dan žena tzv. Osmi mart.

Ali danas, bolje reći noćas, moguće je također naručiti, i to po vrlo prihvatljivim cijenama, unikatne personalizirane umjetnine tj. takve na kojima je u materijalu upisano i ime osobe kojoj je djelo namijenjeno. Jasno, uz takvo djelo izdaje se i certifikat tj. Očitovanje o izvornosti djela, dugogodišnja garancija i biografija umjetnika.

Osim recentnih umjetnina keramičara Hanibala Salvara – Hanija te radova autora iz Australije, Argentine, Italije, Rumunjske, Jordana, Iraka, Slovenije, Indije, Singapura, Estonije, Litvanije, Kine, Kanade, SAD, Rusije i jasno Hrvatske, mogu se također vidjeti i arhivska Salvarova djela iz 1964. godine. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni