Pročelnik Ivica Lovrić pomogao sugrađaninu da izvuče auto nazad na cestu

Pročelnik Ivica Lovrić pomogao sugrađaninu da izvuče auto nazad na cestu

Na Facebook grupi  “Zakaj volim Zagreb, pojavila se priča u koju je uključen i  pročelnik  za obrazovanje Ivica Lovrić. Autor teksta, Zlatko Cvrtnjak,  kaže kako je “svojom neopreznom vožnjom unazad promašio sam cestu te je skupa s autom, ostao visiti ni na nebu ni na zemlji. Auto nije mogao pokrenuti niti nazad niti naprijed. Sjedio je bespomoćno pokušavajući pokrenuti auto, ali naravno nije išlo jer sam se s vozilom nasadio na betonski zid. Kaže, kako se svega Par trenutaka kasnije, zaustavio se auto i iz njega su izašla tri gospodina obučena kao da idu u svadbu. Pitali su ga što se dogodilo, jesam li u redu i trebam li pomoć. Nije im morao puno objašnjavati, njih trojica su na sve moguće načine pokušavali izgurati i vratiti auto na cestu, ali nije išlo. Tada je jedan od njih ugledao sa strane složena drva i otišao po jednu tzv.metricu te ju podmetao pod prednji kotač koji je bio u zraku.

Kada se činilo da mi neće moći pomoći, nekim čudom sam uspio preko tog drveta doći do ceste…Mojoj sreći nije bilo kraja! Gospodi sam predložio da odemo na večeru kako bih im se odužio za sve što su napravili. Na moju žalost, oni su se upravo vraćali s večere te mi je jedan od njih dao svoju posjetnicu. Na njoj je pisalo Ivica Lovrić  pročelnik gradskog ureda za obrazovanje.
Kaže, da je tada  doživio još veći šok, jer je druga osoba, kojoj sam na žalost zaboravio ime, jedan od saborskih zastupnika. Nije mogao vjerovati….. 
Autor teksta je zaključio, kako nakon toliko loših vijesti kojim nas bombardiraju mediji, mislim da je ovo jedna nevjerojatna priča o ljudskoj dobroti, solidarnosti.  (Zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni